Støtte til dig

Er du omsorgsgiver for dine gamle forældre eller andre pårørende? Så har du mulighed for både praktisk og psykist støtte i hverdagen.
Støtte til dig, der er omsorgsgiver

Del dine interesser
www.1000interesser.dk er navnet på Ældre Sagens nye hjemmeside, hvor du kan møde nye mennesker at dele dine interesser med.
Besøg 1000interesser.dk

 

 

Opret et familierum
Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette et familierum, hvor du og din familie i et lukket forum kan koordinere og udveksle erfaringer, så I kan yde den bedste omsorg.
Opret et familierum her

Tal om demens
Kampagne: Hvert år rammes 15.000 danskere af demens. Den rette behandling bremser symptomerne og hjælper til at bevare en værdig hverdag. Første skridt er at tale om det
Demens er noget vi taler om
 

     
 
Hvad er familieuniverset?
Familieuniverset er til dig, der er pårørende til en ældre, og som har brug for hjælp og støtte. Få værdifuld viden og konkrete værktøjer til at få hverdagen til at glide bedre. Det tager kun får minutter at komme igang - og så er det gratis.
Video: Få en kort introduktion til familieuniverset.dk
 
     

 

     
 
Få råd og vejledning
Skriv til brevkassen, hvis du har spørgsmål om blandt andet arv, sundhed eller bolig. Vores jurister og socialrådgivere står klar til at give råd og vejledning. Du kan også læse andres spørgsmål og svar.
Gå til brevkassen
 
     

Log ind i dit familierum
 NYT I BREVKASSEN

   
 
 Kontakt os
Hvis du har brug for teknisk support, er du velkommen til at kontakte Familieuniverset
 
   
Share |
Ældre SagenNørregade 491165 København KTlf.: 3396 8686E-mail | Om Familieuniverset.dk